Who is your Kajita bier cadeauverpakking

PRAKTISCH

Naast in onze webshop is Kajita Beer verkrijgbaar bij slijterijen verdeeld over het hele land. Voor meer info zie onze verkooppunten.

De verzendkosten bedragen €4,95 binnen Nederland. Voor verzending naar andere landen binnen de Europese Unie rekenen wij €5,95 verzendkosten. Verzending buiten de EU is momenteel helaas nog niet mogelijk.

Dat kan binnen 14 dagen, mits de verpakking ongeopend is. Dit is omdat de verpakking een persoonlijke toegangscode bevat. Mocht jouw persoonlijke code al zijn gebruikt, kunnen wij het aankoopbedrag helaas niet terugbetalen. Is dat niet het geval? Dan ontvang je jouw aankoopbedrag retour op je rekening. Wij bieden geen vergoeding voor eventuele verzendkosten.

Neem contact op met service@kajitabeer.com en wij sturen je zo snel mogelijk een retourformulier waarmee je jouw pakket kunt afgeven bij een vestiging van PostNL.

Vandaag voor 12:00 uur besteld = vandaag verzonden. Mocht je jouw Kajita Beer na 12:00 uur bestellen, gaat het mee met de verzending van de volgende dag.

Je kunt per mail contact met ons opnemen via service@kajitabeer.com. Wij reageren zo snel mogelijk – maar uiterlijk binnen 2 werkdagen – op jouw mail.

Kajita Beer verkopen in jouw winkel, slijterij, webshop of evenement? Neem contact met ons op via service@kajitabeer.com en we verkennen graag met jou de mogelijkheden.

WERKWIJZE

Daar kom je alleen achter door de geschenkverpakking te openen en de QR-code achterop jouw flesje te scannen. Vervolgens vul je de persoonlijke code in die op jouw kaartje staat. Start de video en jouw Kajita model wordt onthult.

Dit verschilt per telefoon.
iPhone: open je camera en richt op de QR-code. Jouw telefoon scant de code automatisch en verwijst je naar de bijbehorende webpagina.
Android: installeer eerst een QR code scanner app. De app zal je vragen om toegang tot je camera. Richt je camera vervolgens op de QR-code en de achterliggende webpagina verschijnt.

Na het scannen van de QR-code dien je je persoonlijke toegangscode in te voeren. Je vindt deze code op het kaartje in de cadeauverpakking.
Dat is niet de bedoeling! Je kunt contact met ons opnemen via service@kajitabeer.com en wij zoeken samen met jou een oplossing.

Helaas! In dat geval kunnen we niets voor je betekenen. Wel kun je natuurlijk een nieuw Kajita biertje kopen via onze website of je plaatselijke slijterij.